Kim Kardašijan je poslednjih nekoliko meseci nosila ultra kratku bob frizuru koju je farbala u tamnosmeđu, gotovo crnu boju. 

Ipak, dolaskom jesenjih dana, čini se da je došlo vreme za malu beauty promenu. Njen frizer Chris Appleton koji je najčešće zaslužan i za frizuru Džej Lo, Arijane Grande i Keti Peri, objavio je na svom Instagram profilu fotku na kojoj Kim pozira sa znatno dužom i svetlijom kosom. 

Ona je crnu boju kose zamenila čokoladno smeđom, bojom koju možemo prozvati definicijom jeseni kada su u pitanju beauty trendovi, a kratki bob je nadopunila ekstenzijama dužine do ispod grudi. 

Videvši ovo, njeni obožavatelji, ali i slavni kolege nisu se suzdržali od deljenja komplimenata ističući da Kim izgleda savršeno sa ovom dužinom i bojom kose, a neki od njih su istakli da su i sami dobili ideju za vlastiti jesenji makeover. 

Ovaj suptilan balajaž sjajan je način da osvežite svoju frizuru bez drastične promene, a odlično je i to što ga je iznimno jednostavno održavati jer se zbog minimalne razlike izrast gotovo ne vidi. 

Izvor: Index.hr