A da su godine za nju samo brojke, potvrdila je svojom rođendanskom objavom na Instagramu. Glumica je podelila fotku na kojoj pozira u mokroj majici i bez grudnjaka, a to je dodatno naglasila i natpisom.

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Aug 14, 2019 at 9:53am PDT

"No bra club" (klub bez grudnjaka) jasno je crnim slovima istaknuto na beloj majici bez rukava ispod koje se vidi njeno isklesano telo! Za fotku je u kratkom roku skupila stotine hiljada lajkova, a komentare su, uz rođendanske čestitke, preplavili i komplimenti na račun njenog izgleda.

Glumica je posvećena zdravoj ishrani i redovnim vežbanjem te često na svom Instagramu objavljuje snimke svojih treninga, a nedavno je za InStyle otkrila i da joj je Instagram pružio slobodu da sama prenese svoje poruke svetu, bez publicista i filtera. A ova izazovna rođendanska fotka je i pravi dokaz da Hale na društvenoj mreži objavljuje što god hoće.

"Mogućnost da sama vodim svoj PR koju pružaju društveni mediji je oslobađajuća. Nisam to prihvatila kao priliku da se hvalim svojim savršenim životom, već kao platformu na kojoj mogu predstaviti pravu sebe i podeliti sa svima svoju ljubav prema umetnosti", ispričala je u intervjuu za online izdanje časopisa.