Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton ima strogi režim vežbanja koga se pridržava kako bi imala tako zanosnu figuru.

Nije lako stalno biti u centru pažnje i izgledati svaki put lepo, ali ovoj majci troje dece to i te kako polazi za rukom. Ona se posebno interesuje za sport, a tokom priprema za venčanje sa princom Vilijamom držala je popularnu Dukan dijetu. 

Kejt nema ličnog trenera i vežba svakoga dana kod kuće. Od kardio vežbi najviše voli trčanje, a trening snage uvek radi kod kuće. Kad god je u prilici ona nalazi vreme da trči i tako održava kondiciju, piše Daily Star. 

Njena omiljena vežba za ravan stomak je jedna koju mnogi mrze - izdržaj ili plank. Ova vežba jača mišiće i ima tri načina izvođenja: osnovni izdržaj, izdržaj na boku i propadanje. Ona svaku od ovih vežbi izvodi najmanje 10 puta i to u trajanju od minimum 45 sekundi. 

Pre su mediji pisali da je Kejt zavisnik od vežbanja i da se ekstremno bavi svojim izgledom. Vojvotkinja je vežbala u Kensington palati sa svojom sestrom Pipom sa kojom je radila ekstremne kardio treninge, podizanje karlice, dijagonalne i obrnute iskorake, trbušnjake, čučnjeve, most i sklekove.

Izvor: Superžena.b92