Pre nekoliko dana u društvu mame Kris Džener i njenog dečka Korija,  svog navodnog verenika Travisa Skota i njihove ćerkice Stormi i nekoliko bliskih drugarica privatnim avionom najmlađa samoostvarena milijarderka otputovala je u Italiju, a prilikom ukrcavanja izazvala je pometnju haljinom nalik na venčanicu koju su fotkali paparaci.

I dok se danima u javnosti nagađalo da će se Kajli u Italiji udati za Travisa, ispostavilo se da to ipak nije istina jer je haljinu za koju se pretpostavljalo da je venčanica nosila na proslavi svog rođendana.

Fotku Kajli u raskošnoj beloj pernatoj haljini s jednim otkrivenim ramenom i visokim prorezom na donjem delu na svom je Instagramu objavio njen dizajner Oskar de la Renta, a reč je o komadu čija je cena vrtoglavih 22.290 dolara.

To nije jedina pernata haljina koju je slavljenica nosila na proslavi. Kajli je na svom Instagramu objavila fotke na kojima pozira u ružičastoj haljinici s perjem brenda The Attico čija je cena "samo" 4.569 dolara, a iako ih nije sve pokazala na društvenoj mreži, u Storyjima je otkrila da je tokom proslave promenila čak devet outfita. 

Uz cenu najma luksuzne jahte koji ju je koštao 1,2 miliona dolara, i sve druge propratne troškove, Kajli je na svoje rođendansko putovanje sigurno spiskala nekoliko miliona dolara, a ta brojka i dalje raste s obzirom na to da je produžila svoj boravak u Italiji i nakon rođendana.