Revija Victoria's Secret-a je zaštitni znak ovog brenda. 

Osim što se održava od 1995. godine, na njoj su spektakularne nastupe izveli brojni poznati muzičari.

Ipak, čini se da je i toj eri došao kraj. Naime, kako je Viktorijin anđeo Šanina Šejk izjavila za australijski list "The Daily Telegraph", ove godine se kultna revija neće održati. 

Foto: Profimedia

- To je nešto na šta nisam navikla jer svake godine u ovo vreme treniram kao Viktorijin anđeo. Ipak, sigurna sam da će se u budućnosti nešto promeniti. Sigurna sam da rade na brendiranju i novim načinima da se izvede revija jer je to najbolja revija na svetu - izjavila je ona. 

Iako su iz direktive ovog brenda potvrdili pre nekoliko meseci da se revija više neće prikazivati ni na jednoj televizijskoj mreži, čini se da su odlučili povući poprilično drastičan potez i u potpunosti je ukinuti. 

Iako je reč o jednom od kultnih događaja koji milioni gledalaca širom sveta željno iščekuju čitave godine, zbog skandala koji su se dogodili u Victoria's Secret-u, poput neuključenosti transrodnih osoba i plus size modela u revije, te kopiranja dizajna drugog brenda, nije potpuno iznenađujuće što su se odlučili na ovakav potez. 

Uz to, nekoliko desetina radnji Victoria's Secret-a u Sjedinjenim Američkim Državama je zatvoreno, što bi moglo ukazivati i na potencijalni bankrot brenda. 

Izvor: Index.hr