Prošlo je 15 godina otkako se emitovala poslednja epizoda ove čuvene serije.

Poznata glumica koja je imala ulogu Keri Bredšo, napokon je otkrila odgovor na pitanje koje je mnoge “proganjalo” svih ovih godina: zašto je Keri u 13. epizodi treće sezone nosila različite sandale?

Sve je počelo kada je jedan od fanova “Seks i grad” serije postavio fotografiju ovog modnog momenta na društvenoj mreži Instagram i napisao svoje mišljenje zbog čega je Keri nosila jednu plavu, a drugu roze sandalu.

Najvažniji deo naslova je glasio: “Da li je Keri kupila neuparene sandale direktno sa police? Ili je kupila dva različita para i sama ih tako uparila? Da li su one metafora za njenu neodlučnost da odabere između Ejdana i Biga?”

Ovaj modni momenat se desio u 13. epizodi treće sezone, kada je Keri zajedno sa Samantom i Mirandom prošetala tokom njihovog izleta u Los Anđelesu.

Iako je ovo pitanje mnoge mučilo, Sara je odlučila da ukloni svima muke i otkrije odgovor.

- Evo ga zvaničan odgovor, potvrđen od strane legendarne Patriše Fild - napisala je glumica, misleći na dizajnerku kostima serije.

- Imali smo dva para sandala, za koje mislim da su brenda Christian Louboutin. Pat i ja smo odabrale od oba po jednu, jer su obe bile prelepih boja i u harmoniji sa haljinom. Jednostavno su nam se svidele tako. Želim vam sve najbolje i nadam se da je ovo zadovoljavajuć odgovor - napisala je Sara.

Sada znate šta se zaista desilo... Mada, zanimljivije su spekulacije koje su istakli fanovi. Šta vi mislite?

Izvor: Ženskimagazin.rs