Iako ih možda i ne biste svrstali u isti koš, Kim Kardašijan Vest i Keri Bredšo imaju puno toga zajedničkog. Osim što su obe velike zaljubljenice u modu, nije upitan ni njihov ogroman uticaj na trendove, zbog čega ih opravdano nazivamo i modnim ikonama, iako je jedna od njih zapravo fiktivni lik.

No uticaj protagonistikinje serije "Seks i grad" zapravo je još veći od onog koji ima Kim jer je i ona kod nje pronašla modnu inspiraciju za svoj poslednji stajling. Kardašijanka je za event brenda Levi's obukla vintage Dior suknju na preklop s printom dnevnih novina iz kolekcije modne kuće za jesen/zimu 2000. godine koja će ljubiteljkama kultne serije sigurno biti poznata na prvi pogled.

Look je upotpunila i torbicom istog printa, i to popularnim Dior Saddle modelom koji se prošle godine vratio u modu, a takođe potiče s početka milenijuma. A Keri, odnosno Sara Džesika Parker, isti je print nosila na haljini koja je takođe deo iste Diorove kolekcije.  Haljinu s printom novina Keri je nosila i u jednoj od epizoda serije i u filmu "Seks i grad" pa ju je zaista bilo teško zaboraviti.

 Izvor: Index.hr