Posle pisanja medija o navodnom razlazu glumca Bredlija Kupera i super - modela Irine Šajk, poznata manekenka je viđena u jednom kozmetičkom salonu.

Izgleda da nije želela da joj raskid četvorogodišnje veze pokvari raspoloženje, pa je rešila da se posveti sebi i svojoj lepoti. 

Iako se ovih dana manekenka našla u žiži javnosti zbog ljubavne priče koja očigledno nema lep kraj, Irina kao da ne mari za to. 

Naime, ona je uslikana kako uživa u jednom od tretmana salona za ulepšavanje, i to vidno nasmejana i vesela, sakrivena iza tamnih naočara i sa telefonom u ruci.

Foto: Profimedia

I dok se Irina opuštala u salonu, Bredli je viđen u društvu muškog prijatelja, ali vidno lošijeg raspoloženja od bivše devojke. 

Foto: Profimedia

Podsetimo, odnos između glumca i manekenke je poslednjih meseci bio jako loš, pa je par odlučio da stavi tačku na zajednički život, i to najviše zbog dvogodišnje ćerke. 

Ubrzo nakon vesti da Bredli i Irina nisu više zajedno, medije i društvene mreže preplavile su informacije kako će se glumac najzad naći u zagrljaju pevačice Lejdi Gage, sa kojom igra u filmu "Zvezda je rođena".

Izvor: Superžena.b92