Korišćenje privremenih boja za kosu uvek je poprilično škakljiv teren. Takvi eksperimenti, pogotovo ako ih radite sami u svom kupatilu, gotovo uvek završe ili kao potpuni hit ili kao potpuni promašaj. Između ne postoji. Upravo to je na svojoj koži iskusila i slavna lepotica Džulija Roberts.

Iako je tokom godina izgradila status nepogrešive modne i beauty ekspertkinje, čini se da to nije oduvek bilo tako. Naime, u novom intervjuu s Patriciom Arquette za Variety dve dame su razmenjivale priče o užasnim audicijama, a razgovor je uskoro nekako krenuo u smeru promašaja s kosom za koje su same zaslužne.

 

Nakon što je Arquette ispričala kako je jednom prilikom svoju kosu obojila u izrazito tamnu nijansu, i to prelivom za kosu, Roberts se prisetila slične anegdote. Kako je ispričala, prilikom audicije za ulogu u filmu "Mystic Pizza" svim silama je želela ući u lik pa je isprobala tamni preliv za kosu. Iako je na prvi pogled njen mali eksperiment bio poprilično uspešan, prava katastrofa je usledila tek nakon audicije.

"Kosa mi je bila ukočena poput daske. Izašla sam iz podzemne železnice i padala je kiša, nosila sam na sebi belu bluzu, a tamna pena je tekla niz mene", prisetila se Džulija. Čak i ako se nakon ovoga odvažite na isprobavanje preliva za kosu, pobrinite se da ne nosite belu košulju i ne izlazite na kišu bez kišobrana.
Izvor: Index.hr