U slučaju da ste to propustili, mlada milijarderka i beauty blogerka Kajli Džener nedavno je izbacila liniju proizvoda za negu lica pod nazivom "Kylie Skin".

I dok se njen mejk ap brend "Kylie Cosmetics" pokazao veoma uspešnim, čini se da se novim projektom neće baš tako proslaviti.

Naime, nakon što je njen piling za lice oštro osuđen i pre samog lansiranja jer sadrži orahe koji dermatološki dokazano uništavaju površinski sloj kože, sada se još jedan proizvod iz linije našao na meti kritika javnosti. 

Na službenom Instagram profilu "Kylie Skin" brenda osvanuo je snimak u kojem Kajli pere lice penom za umivanje iz svoje linije, a fanove je uzrujao jedan detalj s kraja videa. Pre nego što vam otkrijemo o čemu je reč, pokušajte da ga uočite sami.

Da li ste primetili nešto neobično? Ako vam još uvek nije jasno šta je mnogima zasmetalo na videu, pogledajte ga opet i obratite posebnu pažnju na peškir kojim briše lice nakon umivanja. Naime, na peškiru se jasno vide tragovi pudera koji njen proizvod za čišćenje lica očigledno nije dobro uklonio, iako mu je to svrha.

Očekivano, Kajli su zbog toga mnogi popljuvali na društvenim mrežama i optužili je da prodaje nešto što sama ne upotrebljava.

"Kajli Džener prodaje proizvode koje sama uopšte ne koristi. Ide na skupe dermatološke tretmane. U videu se umiva doslovno nekoliko sekundi, a puder joj je ostao po celom peškiru", samo je jedan od mnogih komentara na Tviteru u kojem mladu milijarderku optužuju za prevaru.

Kajli se oko svega još uvek nije oglasila, a s obzirom na to da nije ni uklonila video sa društvene mreže, očigledno je ove optužbe nisu mnogo uzrujale.

Izvor: Index.hr