Sara Džesika Parker, zvezda serije "Seks i grad", u srećnom je braku s glumcem Matthewom Broderickom već 22 godine. Iako je glumica oduvek bila otvorena oko razgovora o svom braku, sada joj je zasmetala situacija koja se ponavlja iz godine u godinu, i to baš u vreme pre njihove godišnjice.

Naime, magazin National Enquirer je, kako sama kaže, po ko zna koji put pokušao potkopati njen brak, samo nekoliko dana pre njihove 22. godišnjice koja pada na 19. maja. Ovog puta, prema tvrdnjama spomenutog magazina, anonimni izvor im je otkrio kako je navodno video svađu između Sare i Matthewa. Par je prvo večerao u jednom restoranu u Londonu, a potom se prema njihovim navodima svađa preselila na ulicu. Svemu je kumovalo to što je Sara navodno prigovorila suprugu da previše vremena provodi u britanskoj prestonici.

Kako bi jednom zauvek stala na kraj takvim šuškanjima, odlučila je javno progovoriti o celoj situaciji.

"Baš poput sata. Više od decenije širite iste neistine, sramotne gluposti. National Enquirer nas svake godine nastoji pokopati uoči naše godišnjice i uništiti nam naše vreme. Ne, nije bilo nikakve svađe niti je došlo do sukoba na ulici ili u restoranu. Moja deca i ja smo previše smo ponosni na rad našeg supruga i oca. Nakon mnogo razmišljanja, odlučila sam podeliti pismo 'istrage' ovih ljudi. National Enquirer i vaše sestrinske publikacije, zašto ne slavite brak dugačak 22 godine i vezu od 27 godina? Uprkos vašem neprestanom uznemiravanju i trošenju tinte, približavamo se trećoj deceniji ljubavi, predanosti, poštovanja, porodici i doma. Eto, to vam je informacija iz pouzdanog izvora", poručila im je Sara.

Izvor: Index.hr