Ne postoji gotovo ništa što Kendal Džener ne bi uradila za svoj posao. 

Ona se nedavno potpuno skinula za fotografisanje za italijanski Vogue, nebrojano mnogo puta je pokazala grudi na crvenom tepihu, a na dodeli Oskara i nešto više. 

Ipak, čini se da Kendal granicu povlači kod šišanja. 

U nedavnom intervjuu za "E!" Kendal je izjavila da ponekad razmišlja da potpuno obrije glavu ili da drastično skrati kosu, ali i da postoji dobar razlog zašto se na to nije odvažila. Naime, u pitanju nije hrabrost, već činjenica da će, ako se ošiša, izgledati poput njene majke Kris. 

- U tome je problem! Ako se ošišam na kratko, izgledaću poput moje mame. Nekoliko puta sam na setu nosila kratke perike koje podsećaju na frizuru moje mame. Sličnost je prevelika, doslovno izgledam kao mini Kris sa takvom kosom! - izjavila je ona. 

Nije tajna da su sve dame u porodici Kardašijan-Džener slične, a ćerka koju svi najviše upoređuju sa Kris je, naravno, Kim.

Na početku godine Kris je nosila šiške koje uokviruju lice čime je još više podsećala na svoju slavnu ćerku. Može li Kendal nadmašiti ovu sličnost? Možda jednom dobijemo priliku da vidimo i to.

Izvor: Index.hr