Iako se plan vodi kao tajni, ove detalje je javnosti otkrio bivši sekretar kraljice Elizabete.

Princ Hari i Megan Markl trenutno prolaze kroz dve velike životne promene - privikavaju se na novi dom u koji su se nedavno uselili i svakog dana očekuju da postanu roditelji, što će javnost saznati tek kada Megan i Hari odluče da je vreme, piše Stil.kurir.rs.

Iako su mislili da će naredni period za njih biti miran, čini se da im predstoji još veća promena - kako piše Dejli mejl, kraljica Elizabeta planira da iskoristi ogromnu popularnost svog unuka i njegove supruge za nešto plemenito. Reč je o humanitarnom radu u sklopu organizacije Komonvelt, gde će zadatak Harija i Megan biti da skrenu pažnju na veoma važne stvari i probleme, i to u Africi. Iako se plan vodi kao tajni, ove detalje je javnosti otkrio bivši sekretar kraljice Elizabete, Lord Gejt, koji trenutno obavlja funkciju britanskog ambasadora u Americi.

Lokacija na kojoj će kraljevski par boraviti u Africi za sada je nepoznata, a mnogi veruju da je ovaj kontinent odabran iz nekoliko razloga - Hari je tamo proveo mnogo vremena u detinjstvu,u Africi se zaljubio u Megan, tamo su bili na prvom zajedničkom putovanju, proslavili 37. rođendan vojvotkinje, a u Bocvani je zaljubljeni princ kupio verenički prsten za svoju dragu. Kraljevska palata još nije potvrdila nijedan od ovih navoda, pa nam ostaje da sačekamo i vidimo.

Izvor: Glossy