Viktorija Bekam ima nekoliko saradnji sa poznatim brendovima, a nedavno je donela odluku i o kreiranju sopstvene linije za negu kože.

Viktorija takođe ima svoj Youtube kanal gde sa svojim fanovima deli tajne svoje lepote i lepog izgleda. Međutim, za savršenu negu potrebna je očigledno i veća suma novca.

Nedavno je poznati kozmetolog dr Harold Lanser dao intervju u kojem je govorio o Viktorijinoj omiljenoj maski za lice. Njena omiljena maska je Fetus Facial: aktivna kompozicija napravljena od kavijara i bisera.

- Ovi divni sastojci imaju visoku sposobnost da obnove sintezu kolagena i elastina, učvrste kožu i učine je glatkom. Jedna takva procedura u specijalnoj kabini košta najmanje dve hiljade dolara - rekao je on.

Podsetimo, Viktorija Bekam je juče proslavila 45. rođendan u krugu svoje porodice, a iako je u petoj deceniji života, supruga Dejvida Bekama uvek nailazi na mnogobrojne komplimente na račun izgleda. Zahvaljujući brojnim modnim priznanjima, Viktoriji nije problem da sebi priušti kremu koja košta čak i dve hiljade dolara!

Izvor: Zenskimagazin.rs/Cosmopolitan.rs