Vila na Beverli Hillsu u kojoj su tokom svog braka živeli Dženifer Aniston i Bred Pit prodaje se za 56 miliona dolara! Sagrađena 1930-ih godina, kuća ima gotovo 1115 metara kvadratnih, a samim tim i četiri spavaće sobe, teretanu, bazen, teniske terene...

Raskošnu vilu je dizajnirao holivudski arhitekt Vels Nef, a prvobitno je izgrađena za glumački bračni par Fredrika Marča i Florens Eldridž.

2001. godine Dženifer Aniston i Bred Pit kupili su kuću za 13,1 miliona dolara. Slavni glumački par je renovirao kuću, a zatim napravio mramorni pod u kuhinji, privatnu sobu za prikazivanje filmova, kao i drvene podove u barskoj sobi uvezene iz starog dvorca u Francuskoj.

Sadašnji vlasnik, investitor Džonatan Bruks, kupio je kuću 2006. godine, nedugo nakon što su se Dženifer Bred razišli.

Unutrašnjost vile uređena je u čistim linijama, sa velikim prozorima i tamnim drvenim podovima, u neutralnim tonovima i sa kamenim površinama kroz čitavu kuću. U prostranoj glavnoj dnevnoj sobi nalaze se prozori koji sežu od poda do plafona sa pogledom na deo dvorišta u kome je bazen i elegantni kamin od mramora koji prostoru daje toplinu.

Trpezarija za 20 ljudi i kuhinja odišu klasičnim dizajnom, sa crno-belim mramornim pločicama, mramornim policama obloženim čelikom u industrijskom stilu. Takođe, par je napravio i barsku sobu sa impresivnim zidom ispunjenim raznim vrstama vina, kao i šank sa četiri visoke stolice.

Prostrana dnevna soba je u svetlim bojama i ima izlaz direktno na bazen gde se nalazi idealan deo za opuštanje i odmor na otvorenom.

Izvor: Zadovoljna.hr

Slike u galeriji