Niko ne voli toliko odlaske u teretanu kao Dženifer Lopez. Poznata pevačica i glumica svakodnevno vežba – kako zbog svog zdravlja, tako i zbog održavanja fit forme što je neophodno za obavljanje posla na sceni i pred kamerama.

Fotografi je redovno snimaju po izlasku iz teretane u jednostavnim sportskim kombinacijama sastavljenim od helanki i crop-topova koji ističu njeno čvrsto telo u kombinaciji sa patikama. No ono što uvek privlači pažnju i izaziva rasprave je njena torba.

Dženifer Lopez vrlo često nosi jednu od mnobrojnih Hermesovih ili sličnih dizajnerskih torbica. Ne samo da su u pitanju modeli koji koštaju po nekoliko desetaka hiljada dolara, a koje žene obično nose u posebnim prilikama, već je reč i o vrlo malim torbama u koje ne stane mnogo.

Ne razumem u čemu je poenta? U tu torbicu ništa ne stane. Nosi je samo da bi se pohvalila sa svojom kolekcijom, samo je jedan od negativnih komentara na društvenim mrežama vezan uz tu neobičnu praksu.

Torbe za teretanu obično su prostrane kako bi u njih mogle stati sve potrebne sitnice, te napravljene od vodootpornog materijala koji omogućava da u njega stavimo mokar peškir od vežbanja i slične stvari.

S druge strane, Hermes i one dizajnerske torbe koje Dženifer Lopez nosi u teretanu napravljene su od zmijske kože i sličnih retkih materijala.

Izvor: Zadovoljna.hr