Naime, nakon što je  Megan Markl netom pre venčanja obrisala privatni Instagram profil, mnogi su pomislili kako više nikada neće dobiti priliku toliko joj se "približiti" i zaviriti u njen privatni život. No, sada je omiljeni kraljevski par odlučio otvoriti zajednički profil na društvenoj mreži.

"Dobrodošli na naš službeni Instagram. Veselimo se deliti s vama rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, važne objave i priliku da naglasimo važna pitanja. Zahvaljujemo vam na podršci i dobrodošli. Harry i Meghan", stoji u prvoj objavi, a u svega nekoliko dana uspeli su skupiti više od 3,8 miliona pratilaca.

Kako bi opravdali njihovo poverenje trude se redovno deliti zanimljive fotke s obožavateljima, a u nedostatku onih novijeg datuma sada su objavili galeriju s fotografijama koje su nastale još u vreme dok još nisu bili u braku.

Reč je o fotografijama koje su nastale još 2017. godine kada su Hari i Megan boravili u Bocvani kako bi upozorili na ugroženost opstanka divljih životinja. Tom prilikom su pomagali naučnicima staviti slonovima ogrlice za njihovo satelitsko praćenje.

Iako prikazuju nimalo glamurozne trenutke, uprkos onome što bi većina očekivala, još jednom su uspeli oduševiti obožavatelje koji s nestrpljenjem iščekuju videti i druge nikad objavljene fotke.

Izvor: Index.hr