Baš kada smo pomislili da se u modu vratilo baš sve što se nosilo u devedesetim, Selin Dion nas je podsetila na jedan trend koji smo svi zaboravili.

Slavna pevačica, ujedno i jedna od najstrastvenijih ljubiteljki mode koja se može videti u prvim redovima na revijama svih poznatih dizajnerskih kuća, na svom Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nosi jedan retro modni dodatak na koji smo verovatno svi zaboravili.

Selin je pozirala u kombinaciji obične bele majice na bretele i traper kombinezona čiji je gornji deo skinula i spustila do struka, a jednostavan stajling podigla je srebrnim šljokičastim čizmama. Iako su one bile najupečatljiviji detalj, pažnju je privukao sjajni kačket sa natpisom "Boss", trend koji je u devedesetim proslavila i nosila Paris Hilton.

S obzirom na to da je Selin miljenica mnogih dizajnera i često nosi komade pravo sa piste, nema sumnje da će se ovakvi kačketi vratiti u modu.

Dion nije stala samo na upečatljivim čizmama i kačketu, već je, u svom stilu, stajling upotpunila i bež kožnim rukavicama i sunčanim naočarima pilotskog oblika.

Izvor: Index.hr