Samo nekoliko dana nakon što su obožavatelji Naomi Kembel uočili da Kim Kardašijan ponavlja njene outfite iz devedesetih, isto je napravila i Kajli Džener.

No manekenka ovog puta nije čekala da to napravi neko drugi nego je sama prozvala mladu starletu za kopiranje. Naime, Kajli je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi sivi pleteni komplet sa asimetričnim topićem i dugim pantalonama koji je upotpunila svetlucavim salonkama dok su najveće zvezde njenog outfita bile mačkaste sunčane naočare s kristalima i raskošna kristalna čoker ogrlica.

"Kad me prijatelji pozovu na ležerno druženje", opisala je Kajli svoj look s fotke, no Naomi ju je brzo spustila na zemlju.

Samo nekoliko sati nakon Kajli, Crna panterka je na svom Instagramu objavila staru fotografiju s revije turskog dizajnera Rifata Ozbeka iz 1995. godine na kojoj nosi gotovo iste naočare i ogrlicu te tako popljuvala Kylie na vrlo podmukao način.

 Uz fotku je samo stavila hešteg "mood" (raspoloženje) što je bilo dovoljno da obožavatelji zaključe da su joj se njene kopije iz porodice Kardašijan-Džener popele na vrh glave.

Izvor: Index.hr