Nakon što je prekinula veridbu sa Christianom Carinom i na snimanju i promocijama filma "Zvezda je rođena" počela provoditi mnogo vremena sa suprugom Irine Šajk, glumcem Bredlijem Kuperom, o Lejdi Gagi su počele kružiti glasine kako je trudna. Pevačica se na svom Twitter profilu oglasila po tom pitanju, čime je iznenadila svoje mnogobrojne obožavatelje.

"Glasine da sam trudna? Da, trudna sam sa LG6", napisala je 32-godišnjakinja pritom aludirajući na novu pesmu i album koji će pod istim imenom izdati ove godine. Iako je reč o muzici, bilo je obožavatelja koji su je pogrešno shvatili pa su joj ispod objave čestitali na prinovi.

Oni koji su razumeli o čemu je reč istakli su kako su uzbuđeni zbog novog albuma. "Nadam se da će ti ubrzo puknuti vodenjak", našalili su se obožavatelji koji iščekuju izlazak albuma "LG6".

Podsećamo, Gaga i Bredli na dodeli Oskara izveli su pesmu "Shallow", a njihov nastup danima je punio medijske stupce glasinama o mogućoj ljubavnoj aferi između spomenutog dvojca.

Izvor: Index.hr