Iako smo često imali priliku da čitamo kako su u svađi, čini se da su sve to bile samo glasine i da su supruge britanskih prinčeva Vilijama i Harija zapravo jako bliske. 

To je i potvrdio izvor blizak kraljevskoj porodici i tom prilikom otkrio i da Megan Markl doživljava Kejt kao uzor.

"Megan često od Kejt traži savete i inspiraciju", izjavio je izvor koji je otkrio i da je supruga princa Harijaa sama svoja stilista. A čini se i da je za svoj poslednji stajling inspiraciju pronašla baš kod Kejt jer je prošetala u njenoj trenutno omiljenoj boji - zelenoj.

Trudna vojvotkinja je sa suprugom Harijem posetila je kanadsku ambasadu u Londonu povodom proslave Dana Commonwealtha te je za tu priliku obukla prekrasan zeleni kaput s crnim šljokičastim aplikacijama u obliku cveća modne kuće Erdem.

Ispod zelenog kaputa, nosila je i haljinu iste boje, a zelenilo je razbila svojim omiljenim crnim salonkama i crnom clutch torbicom.

Lepa trudnica u zelenom izgleda sjajno, baš kao i njena jetrva Kejt koja je samo ove godine prošetala u nekoliko upečatljivih zelenih komada, dok je za svoj poslednji javni izlazak i ona složila gotovo potpuno zeleni stajling.

Zelena je najavljena i kao jedna od hit boja sezone, a verujemo da će i vojvotkinje pridonijeti njenoj popularnosti.

Izvor: Index Rouge