Ljubavna drama Gaga-Kuper-Šajk ne prestaje! Naime, nakon što je prikazan film "Zvezda je rođena", u kojem su pevačica Lejdi Gaga i glumac Bredli Kuper odigrali glavne uloge, mediji ne prestaju da nagađaju da se na snimanju filma između njih dogodilo nešto više. Fanovi širom sveta otišli su korak dalje pa su i poželeli da Bredli ostavi svoju dragu Irinu, s kojom ima jednogodišnju ćerkicu Leu De Seineu.  

  

Ruska manekenka još uvek se nije oglasila, a dolaskom na dodelu Oskara u društvu svog partnera pokazala je "zlim jezicima" kako je između njih sve u redu i da su još uvek zajedno. Bradli i Gaga zajedno su nastupili na dodeli i izveli pesmu "Shallow" iz filma, a njihov emotivni nastup nikoga nije ostavio ravnodušnim. Irina ga je pratila iz publike i "stoički" je podnela njihovu bliskost na pozornici. Gaga je za pesmu "Shallow" dobila i nagradu Oskar, a Irina joj je na tome iskreno čestitala zagrlivši je. 

Njihova izvedba i odnos i par dana nakon što se dodela Oskara završila ostala je tema broj 1 u medijima, a čak je američki glumac i komičar David Spade nastavio ovu priču o na svom Instagram profilu se zapitao: "Ima li šanse da ovo dvoje nisu imali seksualne odnose?!"

Odgovor na to pitanje dala je i Bradlijeva bivša supruga, glumica Dženifer Esposito, koja je kratko napisala: "Ha". Mnogi su njen odgovor shvatili kao potvrdu. Možemo samo da dodamo da je u ovoj situaciji lepij Irini ipak najteže. Iako su Bredli i manekenka na dodeli delovali jako srečno i zaljubljeno, samo dan posle snimljeni su u autu mrzovoljnih izraza lica. 

 "Ima nešto istine u tome da je Irini već pomalo muka od Lejdi Gage - ne radi se o tome da je ona ne voli ili da je ljubomorna na nju, već joj je pomalo muka od priča o Gaginom i Bredlijevom bliskom odnosu. Svesna je da je to deo šoubiza, ali smatra da je vreme da se okonča. Ona je zapravo oduševljena uspehom filma i stvarno je htela ići na dodelu Oskara," rekao je izvor blizak Irini

Ali, magazin The Sun tvrdi da je Irina prestala da prat Lejdi Gagu na društvenim mrežama, dok neki stručnjaci za govor tela smatraju kako njihov zagrljaj na dodeli nije bio iskren. 

Izvor: Miss7.24sata.hr / cosmopolitan.rs