Novopečeni supružnici Majli Sajrus i Lijam Hemsvort bili su jedan od najlepših parova na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

Iako se nisu pojavili na samoj dodeli nagrada, stigli su na tradicionalni afterparti koji svake godine organizuje časopis Vanity Fair gde je pevačica plenila poglede svojim dekolteom do pupka.

No, iako je izgledala fantastično i nikad glamuroznije, Majli nije bila baš najsrećnija dok je pozirala fotografima, a glavni krivac za to je bio Lijam, što je sada otkrila i na svom Instagram profilu.

"Zna da je u nevolji. Nije mi dao da stojim na svojoj strani", napisala je Sajrus u opisu fotke i nasmejala obožavaoce.

Ali, Lijam je ipak uspeo da ispravi svoju grešku, pa je pred kraj fotkanja ustupio Majli "njenu stranu", što joj je i momentalno vratilo osmeh na lice.

Podsetimo se, Majli Sajrus i Lijam Hemsvork su se upoznali na setu filma The Last Song, 2009. godine. Od tada su neprekidno raskidali i mirili se sve do njihove veridbe (2012). I tada su stvari krenule po zlu pa su veridbu raskinuli već sledeće godine, ne bi li se opet verili i tek pred kraj prošle godine konačno stali pred oltar. Majli je nakon udaje uzela Lijamovo prezime te je svoje zadržala samo kao umetničko, a oboje su u nekoliko intervjua potvrdili da uživaju u bračnom životu.

Izvor: index.hr / cosmopolitan.rs