Sinoć je u Los Angelesu održana 91. po redu dodela prestižnih filmskih nagrada Oskar. Kao i uvek, u centru naše pažnje našle su se slavne dame i njihove toalete i još jednom je potvrđeno da je ovo najglamurozniji crveni tepih. Zanimljivo je da u noći dodele Oskara, provokativnih kreacija, dubokih dekoleta i neumesnih haljina gotovo da nema. Iako bi ova lista trebalo da je mnogo duža, izdvojili smo 10 haljina koje su nam najviše privukle pažnju I zaslužuju da budu u 10 najlepših. 

Šarliz Teron

Poznata holivudska plavuša na dodeli je iznenadila sve svojom novom, smeđom bojom kose koja lepoj glumici pristaje sjajno. Osim frizurom, Šarliz nas je oduševila i prekrasnom svetloplavom haljinom s otkrivenim leđima i potpisom modne kuće Dior.

Lejdi Gaga

Pevačica je ukrala šou svojom skupocenom ogrlicom sa žutim dijamantom u vrednosti od 30 miliona dolara koju je pre nje nosila Odbri Hepbrn, a Gaga je prizvala holivudsku ikonu i svojom crnom Aleksander Mekvin haljinom koja je moderna varijanta one koju je Odri nosila u filmu Doručak kod Tifanija.

Dženifer Lopez 

Najupečatljiviju haljinu na dodjeli nosila je J.Lo. Pevačica se pobrinula da bude primećena u uskoj metalik srebrnoj haljini Toma Forda koju je iskombinovala i s jednako sjajnom zlatnom clutch torbicom.

Nastavak na sledećoj strani...