Dan rođenja novog princa ili princeze u britanskoj kraljevskoj porodici opasno se približava, a zli jezici više ne pričaju da je vojvotkinja lažirala trudnoću, jer je njen stomak sve veći i veći. 

Vojvotkinja od Saseksa već je u trećem tromesečju trudnoće i njen stomak je sve veći, ali ona i dalje marljivo obavlja sve svoje kraljevske dužnosti, i to sa stilom.

A u svojem poslednjem službenom izlasku s princem Harijem za posetu londonskom Prirodoslovnom muzeju, obukla je elegantno belo izdanje i haljinu koja je tako lepo ocrtala njen trudnički stomačić.

Megan je iskombinovala usku belu haljinu s rolkom modne kuće Calvin Klein s belim kaputom britanske i ovom kombinacijom nas je podsetila na stajling koji je nosila kada je obavila trudnoću tokom prvog dana njene i Harijeve turneje u Australiji. 

Belu kombinaciju razbila je baršunastim modnim dodacima maslinastozelene nijanse, tačnije clutch torbicom i salonkama koje je već nosila u nekoliko prilika. 

Megan je i ponovno odstupila od svoje omiljene frizure, te je neurednu punđicu zamenila urednom i napravila je dubok razdeljak na stranu.