Još je od tinejdžerskih dana imala problema s kožom i aknama, a sada je Kendal progovorila o tome kako je to uticalo na njeno samopouzdanje.

Komentari hejtera koji kao da čekaju priliku da istaknu svaku najmanju nesavršenost naterali su je u suze u više navrata, a sada je Kendal o svemu progovorila na svome Instagramu.

"Mislim da ne pričamo dovoljno o svojim nesigurnostima te da je "savršenstvo" postalo standard. Uređujemo slike i biramo samo najlepše trenutke da objavimo online, ali želim pokazati mlađim generacijama da nije sve tako savršeno." napisala je Kendall. Nesigurnost u vezi sa aknama učinila me je snažnijom, ali nikada ne bih poželela nikome da doživi takav osećaj. I nakon bezbroj pokušaja, konačno sam pronašla rešenje za svoj tip kože. Bio je to dug put, ali sam srećna u kakvom je stanju moj ten trenutno. Nisam mislila da ću doživeti dan kada ću se osećati samouvereno dok objavljujuem fotografiju bez šminke. Moj cilj je da otvoreno pričamo o svim problemima koje nas muče", iskrena je bila Kendal"