Ako ste sada već duboko zašli u dvadesete, vrlo je verovatno da ste tokom svojim srednjoškolskih ili ranih fakultetskih dana pažljivo pratili svaku novu epizodu serije "Tračara" (Gossip Girl).

Serija koja je pokrenula glumačke karijere i lansirala Blejk Lajvli i Lejton Mister u zvezdano nebo, završila se pre nekoliko godina na veliku žalost obožavatelja.

Više od decenije prošlo je od prve emitirane epizode u kojima je fokus bio na malenoj grupici prijatelja koji su uživali u životu na visokoj nozi, a sada se naveliko priča o mogućem nastavku iste serije i s istim glumcima.

Nedavno je Blejk Lajvli, koja je igrala ulogu Serene Van Der Vudsen izjavila kako bi bila srećna da se ponovno okupe i nastavite seriju nekoliko godina kasnije, kad su njihovi likovi već odrasli.

„Da li bih snimala nastavak serije sledećih sedam godina? Ne, ne bih jer je to zaista naporno, a ja sad imam porodicu i decu od koje ne želim biti toliko dugo odvojena. Ali ono što sam naučila u životu je da nikad ne kažem nikad! Želim da radim nešto što još nisam dobila priliku, ali da bih se vratila u reboot serije? Ko zna, ako je dobar projekt i ako ima smisla...Zaista smo baš zabavljali snimajući prvi put na ulicama Njujorka...“

A sličnog je razmišljanja i Lejton čija je karijera i danas najpoznatija po ulozi razmažene jedinice istančanog modnog ukusa, Bler Voldorf.

„Pretpostavljam da je ponovno oživljavanje serija kojima smo davno rekli zbogom sada popularno, ali teško mi je da u ovom trenutku dam odgovor. Ako bi svi bili za, ako bi odgovaralo mom rasporedu, možda? Ne želim reći da ne bih.“, izjavila je Lejton pre nekoliko godina za Vanity Fair.

Ipak, budućnost serije i njen potencijalni nastavak najviše zavisi od producenata i scenaristima bez kojih niko ne bi hteo ni da pomisli na nove epizode.

Zato, ne preostaje ništa drugo nego da sačekamo još koju informaciju, a ne sumnjamo kako će ovakve novosti aktivirati veliku hordu obožavatelja.

Izvor: Fashion.hr