Iako njihova ljubavna priča zvuči kao bajka, princ Vilijam i Kejt Midlton takođe su tokom svoje veze nailazili na brojne poteškoće.

Srećom, svi problemi dogodili su se puno pre nego što su stali pred oltar 2011. godine i sada je sve to iza njih. Već se pisalo o njihovom prekidu iz 2007. godine, ali su se pojavili novi detalji o Vilijamovom ljubavnom životu pre Kejt.

Naime, pre nego što je Vilijam na fakultetu upoznao svoju buduću suprugu, bio je u ,,strastvenoj vezi“ sa svojom prijateljicom iz detinjstva Arabelom Masgrejv, kako je u biografiji ,,William and Harry: Behind the Palace Walls“  otkrio stručnjak za kraljevsku porodicu Keti Nikol. Arabela je bila deo takozvane ,,Glosse Posse“ ekipe, koju su činili najbliži prijatelji prinčeva Vilijama i Harija, pa je dobijala pozivnice za sve žurke koje su prinčevi priređivali u podrumu kraljevskog imanja Hajgrov. A na jednom od tih partija Vilijam je primetio da je njegova prijateljica iz detinjstva "procvetala".

,,Dok je Arabela šetala prostorijom, Villijam je morao da pogleda dva puta kako bi se uverio da je to zaista ona. Arabela je izrasla u prelepu devojku pa se zapitao kako je već do tada nije primetio", piše u biografiji. 

Pitate se šta se dogodilo posle? Saznajte na sledećoj strani...