Taman kada smo se pomirili s tim da od trećeg nastavka filma "Seks i grad" neće biti ništa, Sara Džesika Parker je vratila Keri Bredšo na velika vrata.

Najpoznatija televizijska stilska ikona iznenada se pojavila na Instagramu slavne glumice koja ju je tumačila u kultnoj seriji i dva filma. Sara Džesika je objavila kratak video u kojem šeta njujorškim Njujorkom dok u pozadini svira poznata melodija "Seks i grada", u izdanju u kakvom bismo danas mogli zamisliti i Keri.

Video započinje kadrom njenih belih čipkastih čizmica s otvorenim prstima, a kamera se lagano podiže prema suknji od tila, komadu koji Keri nosi i u uvodnoj špici serije i koji je ovoga puta iskombinovala sa zlatnom bluzom.

Kadar se zatim prebacuje na njenu glavu i pred kraj se na ekranu pojavljuje poruka "Pour It Forward", odnosno u slobodnom prevodu na naš jezik "Gurajte unapred".

"Moja stara prijateljica se vratila nakratko"; napisala je Sara Džesika ispod videa te je otkrila još i da je reč o novoj suradnji s brendom koji nije imenovala za kampanju sa "svrhom do koje nam je svima stalo". 

O čemu je tsčno reč, saznaćemo uskoro, kako je glumica najavila na svom Instagramu, ali svakako nam je drago ponovno videti legendarnu Keri.

Izvor: Index Rouge