Budući da su princ Hari i Vilijam odavno zauzeti, na britanskom tronu ostalo je još svega nekoliko poželjnih neženja, a jedan od njih je mladi Artur Čato.

Unuk britanske princeze Margaret, sestre kraljice Elizabete, po mnogo čemu je netipičan član monarhije.

Punog imena Artur Robert Natanjiel Čato, stariji je sin ledi Sare Čato i njenog supruga Danijela Čata, te 25. u redu za britansku krunu. Praunuk je kraljice majke i unuk princeze Margaret, rođak iz drugog kolena princu Vilijamu i Hariju.

Iako javnost nije previše obraćala pažnju na njega, 19-godišnji plemić svojom pojavom je zaludeo društvene mreže, na kojima ponekad otkriva mnogo više od ijednog člana ove stroge monarhije.

Arturova majka, ledi Sara, jedino je žensko dete nesrećne princeze Margaret i njenog supruga Dejvida Armstronga Džejmsa.

Mladog naslednika koji vrlo verovatno nikada neće sesti na britanski tron prate mlade devojke kojima je, osim zbog statusa, interesantan zbog svog izgleda. Artur vrlo često na društvenim mrežama objavljuje razgolićene fotografije na kojima do izražaja dolaze njegovi mišići, a ekstremni sportovi su mu velika strast.

Jedno vreme je proveo i u mornarici, a kao dečak vrlo često se mogao videti kraj kraljice Elizabete, kojoj je na svečanostima nosio šlep.

Izvor: tportal.hr