Nije tajna da svako od nas ima nekog svog dvojnika ili osobu koja neodoljivo podseća na nas. Na ovogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa pravu pometnju izazvala je glumica Kejli Kvoko, poznatija po ulozi Peni u seriji Teorija velikog praska.

Naime, Kejli je toliko ličila na kolegicu Dženifer Eniston da su se brojni obožavatelji zapitali da li su njih dve u nekom bliskom srodstvu. 

Osim popularnosti, bogatstva i istog zanimanja, još neke zvijezde veže i veoma sličan izgled. Kod nekih od njih sličnost je toliko neverovatna da izgledaju kao jednojajčani blizanci. Na našem spisku našlo se šest parova za koje verujemo da bi mogli jedni drugima bez problema uskočiti i zameniti se na setu. Uverite se i same!

Dženifer Aniston i Kejli Kvoko

Čini se da je Džen dobila svoju 16 godina mlađu naslednicu. Naime, glumica Kejli Kvoko pojavila se na dodeli Zlatnih globusa neverovatno ličeći na svoju stariju koleginicu.

 Osim jako sličnog izgleda, Kejli je imala i iste izraze lica kao Dženifer, a čak je i slično pozirala. 

Natali Portman i Kira Najtli

Ove žene toliko liče da su neki novinari otišli čak korak dalje pa su pokušali da im pronađu.

Još jedna fascinantna činjenica:  Kira je zamenila Natali Portman u prvoj epizodi Star Warsa i tada ih zbog šminke baš niko nije mogao razlikovati. 

Hilari Svank i Dženifer Garner

I ove američke glumice vrlo česo mešaju. Osim smeđe boje kose i očiju, glumice imaju i slične crte lica, nos i usne. 

I po godinama jako su blizu - Dženifer Garner je starija  samo dve godine od Hilari.

Izvor: miss7.hr / cosmopolitan.rs