Istraživanje koje je otkrilo da se najviše parova veri za vreme praznika, pokazalo se istinitim, barem ako je suditi prema selebritijima. A dok su se jedni prosili, drugi su tokom praznika odlučili da stanu pred oltar, a neki su čak i proširili porodicu. Sve u svemu, tokom ovih praznika ljubav je definitivno u vazduhu, a ovo su svi selebritijima koji su za to zaslužni:

Lea Mišel

Zvezda serije Glee, koja se uskoro udaje za biznismena Zandija Reicha. A za Božić imala je devojačko veče koju joj je organizirala njena mama.

"Moja mama mi je organizovala devojačko veče iz snova!", napisala je pored fotke na kojoj pozira u prelepoj beloj haljini.

Megan Trajnor i Daril Sabara

Pevačica Megan Trajnor udala se 22. decembra, na svoj 25. rođendan, za zvezdu filmova Spy Kids Daryla Sabaru. Venčanje se održalo u njihovom domu u Los Anđelesu, a među zvanicima su bili samo porodica i bliski prijatelji.

Hejdi Klum i Tom Kaulitz

Slavna manekenka je za Badnje veče na svom Instagramu objavila da se verila za 16 godina mlađeg gitaristu benda Tokio Hotel s kojim je u vezi od početka godine. Hajdi iza sebe već ima dva propala braka, a možda treći bude srećniji od prethodnih.

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort  venčali su se u tajnosti, ali nakon što su procurile prve fotke s venčanja, Majli je na svom Instagramu potvrdila da su u braku.

Džastin i Hejli Biber

Nakon što su nas na leto iznenadili veridbom, a zatim i tajnim venčanjem, bračni par Biber je tokom praznika dobili novog člana porodice, zajedničkog ljubimca. Novog člana porodice predstavili su na Instagramu, a preslatko kučence nazvali su Oskara.

Robin Tik i Ejpril Lav Giri

Pevač Robin Tik je na Badnje veče zaprosio svoju 23-godišnju trudnu devojku i to pred porodicom i prijateljima. A, Ejpril je na svom Instagramu podelila video prosidbe u nizu s još dve fotke na kojima s Robinom pozira pored jelke.