Najpoznatije vojvotinje na svetu, Kejt i Megan, pojavile su se božićnoj službi kraljice Elizabete u Sandringemu i naravno privukle svu medijsku pažnju na sebe. 

Lepe članice kraljevske porodice građani su ovacijama i aplauzima, a ono što je privuklo pažnju je i njihov lep i rekli bismo prijateljski odnos, iako se danima pisalo drugačije. 

Kejt Midlton za ovu priliku odabrala je crvenu nijansu, a kaput koji je pratio njenu liniju tela stajao je savršeno, dok je celu kombinaciju uklopila sa salonkama u istoj boji. Za razliku od nje, Megan Markl se odlučila za haljinu i kaput u teget boji i umesto salonki, obula je čizme i slobodno možemo da kažemo da je ostala u drugom planu u odnosu na Kejt

Iako lepa Megan obožava teget boju, bar na prvi pogled deluje kao da joj ne pristraje baš najbolje zbog njenog tamnijeg tena.

U svakom slučaju, utisak ovog pojavljivanja je svakako lep i harmoničan odnos vojvotkinja koje su kako nam se čini uživale u ovom danu, druženju i pratnji supruga. Idiličan početak praznika, zar ne?