Kamila i Čarls, Kejt i Vilijam kao i Megan i Hari poslednjih dana objavili su svoje službene božićne čestitke koje javnost svake godine željno očekuje. Kraljevska porodica poslala je građanima Engleske, ali i svima ostalima najlepše želje povodom praznika, ali ove godine njihove fotografije dobili su oštre kritike na račun fotografija, pa u nastavku pogledate šta im se to toliko zamerilo.

Previše fotošopirana Kamila

Princ Čarls i vojvotkinja od Kornvela odabrali su fotografiju gde sede na drvenoj klupi i nežno se drže za ruke kao svoju prazničnu čestitku javnosti, ali fanovi Lejdi Di imaju zamerku na Kamilu i da je previše fotošopirana, kao i da su joj otklonjeni podočnjaci i ispeglane bore. 

Pogrešan stajling za princa Džordža

Kejt i Vilijam objavili su svoju čestitku, a na njoj se pojavljuju sa svojih troje dece i zaista je idilična porodična fotografija. Ipak, znalci dvorskih pravila našli su zamerke. Naime, princ Džordž na fotografiji pozira u dugim pantalona, dok je to suprotno pravilima, jer bi trebalo da u svakom prilici nosi kratke. 

 Meganina sestra i ružni komentari

Princ Hari i Megan Markle objavili su čestitku u obliku fotografije s venčanja. Romantičan prizor vojvode i vojvotkinje od Saseksa slikani s leđa osvojio je srca ljubitelja kraljevske porodice. I sve bi bilo u redu da se u igru opet nije upetljala Meganina sestra Samanta: ''Zanimljivo da vojvotkinja i vojvoda od Suseksa imaju okrenuta leđa na slici. Da li su ih okrenuli celom svijetu ili samo porodicama Ragland i Markl? Tužno! Pravi novogodišnji duh!'' - poručila je Meganina sestra na Tviteru.