Iako su ju brojne glumačke uloge proslavile, a svetski mediji uvek su o njoj pisali da s godinama izgleda sve bolje, glumica Dženifer Aniston progovorila je o kompleksima sa kojima se bori od mladosti. U prošlosti je bila vrlo nesigurna u svoj izgled jer je njena majka bila uspešan model.

"Izgledala je prelepo. A ja sam izgledala kako sam izgledala. Nisam izgledala onako kako je ona želela. I to je nešto s čime sam se nosila ceo život. Nikad se nisam osećala dovoljno lepom. Bila je vrlo kritična prema meni i prema tome kako izgledam jer je ona bila prava lepotica", rekla je za strane medije i dodala kako je bez obzira na nesigurnosti odlučila da se okuša u glumi, po uzoru na roditelje.

Osim što je bila model, njena majka ostavila je i nekoliko glumačkih uloga, a njen otac Džon Aniston glumio je u seriji "Days of Our Lives". Zbog kompleksa s kojim se godinama borila, odnos Dženifer i njene majke je patio, a s vremenom i potpuno zahladne.

Nakon objave knjige "From Mother and Daughter to Friends: A Memoir" u potpunosti su prekinule kontakt, a Nensi je preminula 2016. godine.

Simpatična glumica je već dva puta proglašena najlepšom ženom sveta prema magazinu People, ali u mnogim razgovorima ističe kako se još uvek bori s sopstvenim nesigurnostima, ali da je odlučna da radi na sebi svaki dan kako bi pobedila pogrešna uverenja.

Izvor: Story.hr