Kada je reč o njenoj venčanici iz snova glumica Prijanka Čopra je zatražila pomoć od dizajnera koji ju je i spojio sa sadašnjim suprugom - velikog Ralfa Lorena.

Nik Džonas i Prijanka Čopra upoznali su se na Met Gali 2017 na kojoj su oboje bili gosti, te nosili kreacije ovog poznatog dizajnera.

Ono što je zanimljivo jeste da je ovo jedna od 4 venčanice koju je Ralf pristao da dizajnira tokom svoje 50-ogodišnje karijare. Pored Prijankine potpisao je venčanicu svoje ćerke, snaje i sestričine.

Za izradu ove venčanice bilo je potrebno 1.826 sati, a ono što ju je posebno istaklo jeste 2.380.000 bisera koji su bili nanizani na nju. Svoj izgled za poseban dan Prijanka je upotpunila velom dužine 22 metra i Džimi Ču cipelama izrađenim specijlano za nju.

Mlada je želela da ovom haljinom oda počast najbitnijim ljudima u svom životu, tako da je tim Ralfa Lorena ručno izvezao na nju puno ime i prezime njenog supruga - Nikolas Džeri Džonas, datum venčanja i imena njenih roditelja Madu i Ašok. U venčanicu je takođe bio ušiven i deo venčnice njene svekrve, Nikove majke.

Loren je dizajnirao i mladoženjin smoking u koji je ušio deo materijala sa Prijankine venčanice na kojem su izvezene indijske reče koje u prevodu znače "moj život".

Kako bi ispoštovali običaje obe kulture - indijske i američke, Prijanka Čopra i Nik Džonas su imali dve ceremonije venčanja.

Za svoje indijsko venčanje Čopra je zablistala u tradicionalnoj srebrnoj lehengi. Kako nalažu običaji mlada je nosila i mnogo nakita.

Izvor: stil.kurir.rs