Brojne svetske muzičke zvezde okupili su se u Južnoafričkoj Republici kako bi učestvovali na humanitarnom koncertu u čast Nelsonu Mandeli koji je rođen pre tačno sto godina.

Bijonse je takođe bila jedna od učesnika te večeri koja je zajedno sa svojim suprugom Džej Zijem nastupila, i osim što je publici pokazala šest sjajnih modnih kombinacija, tu priliku iskoristila je i da predstavi svoju novu boju kose.

Iako ovo nije prvi put da pevačica menja boju kose, moramo priznati da nas je ova promena baš iznenadila.

Nakon što je proteklih nekoliko godina bila plavuša, što je pevačica na svojstven način nosila, Kraljica Bi je ipak odlučila da se vrati među brinete. Naime, ona je pramenove uz lice ofarbala u mnogo svetliju nijansu od ostataka kose, te je svoju dugu kovrdžavu kosu pustila da pada prirodno i slobodno.

Tokom nastupa promenila je i čak šest modnih kombinacija, ali ono što je bilo posebno zanimljivo je njen prvi autfit dizajnerke Mary Katrantzou na kom je prikazana karta Afrike.

Bijonse se potrudila da bude modna kraljica, a sigurni smo da će svojim novim lookom pokrenuti i trendove za 2019. godinu.