Iako se više ne nadamo da će biti trećeg nastavka filma "Seks i grad", to ne znači da ne pratimo scenarije i šta je potencijalno mogu biti. 

Kada se konačno potvrdilo da filma ipak neće snimati, procurili su neki detalji kako bi nam još više zaintrigirali maštu i želju da još jednom pogledamo slavnu četvorku na okupu. 

U javnost je izašla vest da su scenaristi imali na umu da ubiju Zverku još u prvim minutima filma, a ostatak radnje bi se odvijao oko Keri i njenog pokušavanja da nastavi život bez njega. 

Takođe, u medijima se šuška da je zapravo to bio glavni razlog zašto je Kim Katrel odbila da snima nastavak filma, jer bi Samanta pala u skroz drugi plan i ne bi se film fokusirao na sve četiri, već isključivo na Saru Džesiku Parker

Kris Not, koji inaće i glumi Zverku, objasnio je kako mu se takav scenario izuzetno dopao jer bi to bio dokaz da "Seks i grad"nije još jedna predvidljiva romantična komedija. 

Čuveni zavodnik se požalio kako mu je i jedna od najljigavijih scena iz prvog nastavka filma bila kada je Keri iznenadio ogromnim ormanomu njihovom zajedničkom stanu, pritom držeći Manolo Blanik cipele. 

"Nikad nisam uživao u filmovima. Po mom mišljenju, previše su sentimentalni. Čak je humor neuporedivo bolji u serijama", dodao je Kris u jednom intervjuu.