I dok smo jedno vreme neprestano pisali o Megan Markl i njenin fantastičnim kombinacijama, otkako se Kejt Midlton vratila sa porodiljskog odsustva, potpuno je pala u drugi plan. Već treći put za nepunih nedelju dana, vojvotkinja od Kembridža nas ostavlja bez daha svojim stilskim odabirima i energijom koja posto zrači iz nje.

Tako je i za venčanje princeze Judžin od Jorka (Harijeva i Vilijamova sestra od strica) Kejt odabrala haljinu u verdoj boji koja joj fantastično stoji i pokazala da nakon trećeg porođaja izgleda bolje nego ikad. Ružičasta haljina A kroja istakla je njenu vitku liniju, a neobična punđa je zaokružila čitav stajling.

Za razliku od Kejt, vojvotkinja od Saseksa igrala je na sigurno i odbarala teget kombinaciju i moramo da priznamo da je u ovom slučaju bila potpuno neprimetna.

Iako stilski nije nigde pogrešila i obukla se po kraljevskih propisima, ceo autfit delovao je prilično monotono i definitivno teget nije nijansa koja lepoj Megan laska. 

Iako bi možda trebalo da se raspišemo o princezi Judžin jer je ipak ovo njen dan, vojvotkinje su uvek u centru pažnju, pogotovo kad se pojave zajedno sa svojim jačim polovinama. 

Da li se slažete s nama da je ovog puta Kejt definitivno dominirala kada je u pitanju odabir stajlinga? Čekamo vaše mišljenje u komentaru ispod teksta.