Ukoliko ste mislili da sa dolaskom Megan Markl u kraljevsku porodicu niko više neće obraćati pažnju na Kejt Midlton, prevarili ste se.

Nakon što se omiljena vojvotkinja vratila sa porodiljskog, tako i njen stil preobratio. Naime, lepa Kejt se jedno vreme tokom i nakon porođaja povukla i njene kombinacije bile su skoro pa neprimente u odnosu na one koje je ponela Megan, ali sada nam je pokazala da je jača nego ikad.

Vojvotkinja je prisustvovala otvaranju V&A Photography Centre u Londonu gde se svojski potrudila da bude ubedljivo najfotografisanija ličnost manifestacije.

Zahvaljujući fenomenalnoj kreaciji Erdem brenda, sve oči bile su uprte u njenu pojavu. Kosu je uvila u blage lokne, a za mejkap odabrala je braon nijanse koje su istakle njenu kraljevsku lepotu . Pepito dezen, u potpunosti odgovara jesenjoj sezoni, ali i kroj koji je maksimalno istakao vojvotkinjinu vitku figuru. 

Raspoložena i elegantna Kejt je blistala u svakom pogledu i podsetila nas još jednom zašto je ona i dalje velika ikona stila.