Samo dan nakon što se u poordičnom rijalitiju posvađala sa suprugom zbog golišavih objava na društvenoj mreži, Kim Kardašijan podelila je jednu od svojih najizazovnijih fotki dosad.

U najnovijoj epizodi "U koraku sa Kardašijanima" starleta je otkrila da je Kanje pokušao da kontroliše njene objave na Instagramu u čemu, očigledno, nije uspeo.

Kim je objavila fotografiju na kojoj leži na krevetu u najmanjem bikiniju na svetu koji je jedva prekrio njene bradavice i ostavio zaista vrlo malo prostora mašti.

Reč je o bikiniju s potpisom modne kuće Šanel, kako otkriva logo na gornjem delu neobičnog okruglog oblika, a izazovna fotka podelila je mišljenje javnosti. I dok su je njeni verni obožavatelji u komentarima obasuli komplimentima, javilo se i jednako toliko dušobrižnika koji su je prozvali zbog neprimerenog ponašanja za jednu majku troje djece koja je i uzor brojnim devojčicama širom sveta.

Ali iako je ovoga puta Kim uspela da nadmaši samu sebe, pala je u drugi plan zbog Kanjea koji je odlučio da pokaže podršku Donaldu Trampu kačketom s porukom njegove predsedničke kampanje "Make America Great Again" koju je nosio u jednoj emisiji.

Osim kapom, podršku Trampu izrazio je i u svom govoru nakon nastupa, što je navodno za Kim bilo "jako sramotno".

Izvor: Index Rouge