Ako imate Instagram i pratite omiljene holivudske face, velike su šanse da ste među onih 142 miliona koje prate i gospođicu Selenu Gomez.

Iako je nekima za ne poverovati, ali Selena ima više pratilaca od bilo koga, pa ni Kajli Džener sa 114 miliona ne može joj parirati kad su Instagram obožavatelji u pitanju. 

Prosle godine kada je pevačica objavila fotografiju iz bolnice nakon transplantacije bubrega i sve do pre neki dan to je bila najlakovanije fotografija na njenom profilu sa 10 miliona lajkova. 

Međutim, Selena je uspela da u rekordnom roku skrene svu pažnju interneta na sebe! Ovog puta pevačica je samo pozirala s koktelom u ruci u uskoj crnoj haljini, ali fanovima je nešto drugo bilo neobično i izazvalo je opštu raspravu na društvenim mrežama.

Lepa Selena je uvek bila lepa, ali kako se čini vernim pratiocima nije imala ovako bujan dekolte. Da li se to Diznijeva zvezda podvrgla povećanju grudi? Fanovi se još uvek rasporavljaju, a samo na ovoj fotografiji Selena je dobil skoro 11 miliona lajkova.