Slavni par je naslovnicom u časopisu Vog samo dodao ulje na vatru pričama o kraju njihove ljubavne priče i razvodu koji uskoro sledi.

Naslovnicu najpoznatijeg svetskog časopisa, koji tek treba da stigne na kioske, krase samo Viktorija Bekam i četvoro njene dece, iz čega se, tvrde britanski komunikacijski stručnjaci, stvara slika da je reč o samohranoj majci, a ne o idiličnoj porodici.

Navodno Bekam nije želeo da bude na snimanju, ali ipak je na kraju pristao da bude na naslovnici izdanja za pretplatnike. Na njoj poziraju njih dvoje, a fotografija deluje hladno, bez ikakve interakcije.

Druga stvar koja bi mogla da upućuje na probleme su Viktorijine izjave o braku. "Da li bi bilo ko od nas dvoje bio tu gde je danas da se nismo sreli i ostali zajedno sve ove godine? Nas šestoro snažniji smo zajedno. Poštujemo tu porodičnu vezu i to je ključ svega", rekla je bivša spajsica.

Dobar deo britanske javnosti prokomentarisao je da se tu nigde ne spominje ljubav, nego samo prazne floskule.

Pokušajem ublažavanja situacije smatraju se i paparaco fotografije snimljene pre nekoliko dana na jahti muzičara Eltona Džona, inače njihovog kuma. Na njima se supružnici Bekam grle i ljube, ali pretpostavlja se da je reč o naručenim fotografijama. Upućeni tvrde da Dejvid malo vremena provodi sa porodicom u Velikoj Britaniji. Uglavnom je u Majamiju gde je kupio fudbalski klub i gde namerava da kupi kuću, a Viktorija ga je tamo posetila samo jednom.

Izvor: vecernji.hr