U svetu modnih časopisa, dobro je poznata važnost septembarskog izdanja, kojim se predstavljaju novi trendovi, u kojem se nalaze najvažniji intervjui i čiju naslovnicu krasi osoba kojoj urednik želi da iskaže veliku čast. Tu tradiciju danas kopiraju mnogi magazini, ali pokrenuo ju je slavni Vog koji septembar smatra najvažnijim mesecom u godini.

Ana Vintur, legendarna urednica "modne biblije" je ove godine za naslovnicu odabrala Bijonse, pevačku zvezdu, majku i preduzetnicu koja je uzor mnogim ženama širom sveta.

Iako ovo nije prva naslovna strana koju je Bijonse snimila za "Vog", svakako je najvažnija, jer joj je Ana Vintur prepustila ulogu urednice, pa je slavna pevačica imala priliku da odabere fotografa i da sama odluči koje će se sve fotografije naći na stranicama prestižnog modnog magazina.


A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Aug 6, 2018 at 6:03am PDT

Pored fotografije, pevačica je imala pravo da odluči kako će biti napisan tekst pa se raspričala o trudnoći, majčinstvu, kilogramima, svom putovanju kroz život, poreklu i veri u mlade umetnike.

"Nakon prvog porođaja svalila sam na sebe pritisak da moram da skinem kilograme u roku od tri meseca i čak sam dogovorila malu turneju kako bi bila sigurna da ću to postići. Kad sada razmišljam o tome mislim da sam bila luda. Još sam dojila kad sam nastupala u Atlantik Sitiju 2012. godine. Nakon rođenja blizanaca promenila sam pristup," rekla je Bijonse.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Aug 6, 2018 at 6:03am PDT

Za "Vog" je otkrila i do sada nepoznat podatak da su ona i blizanci pre samog porođaja bili u opasnosti.

"Verovali ili ne, ali imala sam 109 kilograma kad sam rodila Rumi i Sira. Bila sam sva natekla od toksemije i morala sam da ležim više od mesec dana. Moje zdravlje i zdravlje moje dece bilo je ugroženo pa sam morala da idem na hitan carski rez. Verujem da nas je to spaslo. Suprug je tada bio pravi vojnik i moj kamen oslonac. Ja sam bila u fazi preživljavanja i tek sam nekoliko meseci nakon svega uspela da shvatim šta se sve dogodilo. Danas se osećam povezano sa svim roditeljima koji su proživeli slično. Nakon carskog reza, osećala sam se skroz drugačije. To je velika operacija. Mislim da mnogi to ne razumeju. Za vreme oporavka prihvatila sam svoje obline i nakon šest meseci postala sam privremeni vegan, prestala da pijem kafu, alkohol i voćne sokove. Ali bila sam strpljiva i uživala u svojim oblinama. Svidele su se i mom suprugu i deci", ispričala je tridesetšestogodišnja zvezda.

Ona je u ovom iskrenom intervjuu otkrila i je bila na ivici razvoda te kako je uspela da povrati ljubav, strast i poštovanje u svom odnosu:

"Jako sam srećna što sam mužu oprostila prevaru. Izuzetno je kada gledate transformaciju čoveka, muža, muškarca koji želi da se menja", rekla je Bijonse ne krijući i da je taj period bio izuzetno stresan za nju.

A post shared by Nini Barbaqadze (@ninivibes) on Aug 6, 2018 at 6:35am PDT