Dobro je poznato da se reklamiranje na Instgramu dobro plaća, naročito kada imate veliki broj pratilaca. Svaka reklama se plaća, a što ste poznatiji na ovoj društvenoj mreži – to je veća zarada.

Ovde, naravno, najviše vole poznate zvezde iz sveta zabave, a „Hopper HQ“ je odlučio da nam predstavi svoje najplaćenije ličnosti, odnosno one osobe koje dobijaju najviše novca za sponzorisane objave u bilo kojoj formi.

Naime, kako tvrdi Hopper HQ, na prvom mestu je „kraljica“ Instagrama: beauty mogul Kajli Džener, koja po jednoj objavi na Instagramu zarađuje oko milion dolara. Njen broj pratilaca neprestano raste, a trenutno je prati oko 112 miliona.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jul 30, 2018 at 5:54pm PDT

Drugo mesto pripalo je pevačici Seleni Gomez, sa oko 800 hiljada dolara po objavi, i fudbaleru Kristijanu Ronaldu koji takođe dobija toliko novca. Iako Selena ima dosta više pratilaca (139 miliona), njene objave koštaju znatno manje zbog reagovanja tzv. publike.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Sep 18, 2017 at 10:00am PDT

Na trećem mestu su se našle Bijonse i Kim Kardašijan koje po objavi dobiju oko 700 hiljada dolara. S pozamašnim ciframa mogu se pohvaliti i starija sestra Kendal Džener (500 hiljada dolara), kao i pevač Džastin Biber (630 hiljada dolara).