Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa nalaze se u dvodnevnoj poseti Irskoj što je njihovo prvo zvanično putovanje nakon venčanja u maju u Vindzoru. A lepa Megan Markl nastavlja sa svojim besprekornim modnim izdanjima kojima je pokorila smaragdno ostrvo.

Iako se našla na udaru modnih kritika zbog svojih konzervativnih stajlinga nakon udaje za princa Harija, Megan u poslednje vreme niže fantastične outfite.

Zgodna Amerikanka u Irskoj je ponovo pokazala da se itekako razume u modu oduševivši svojim mladalačkim odabirima s puno stila.

U haljini modne kuće Živanši koja je lepo ocrtavala njenu savršenu figuru, Megan je stigla u Dablin. Tamnozelenom bojom ukazala je čast Irskoj ili "smaragdnom ostrvu" kako ga često nazivaju. Look je upotpunila smeđom torbom brenda Strathberry i elegantnim nud salonkama, a kosu je svezala u zalizanu nisku punđu.

Nakon što je ostavila bez daha u elegantnoj zelenoj haljini s potpisom kuće Živanši, Megan je očarala sve u efektnoj crnoj haljini modernog dizajna koju potpisuje dizajnerka Emilia Viksted.

Uz crnu haljinu nosila je i crne salonke i klač torbicu. Ovom haljinom Megan je donela taj dašak Holivuda koji su svi očekivali od nje.

Njen modni pohod na Irsku nastavio se i drugog dana posete, a na sledećoj strani pogledajte kako izgledaju stajlinzi...

Slike u galeriji