Dan nakon krštenja princa Luisa, britanska kraljevska porodica ponovo se okupila kako bi obežila 100. godišnjicu Kraljevske vazduhoplovne snage.

Kao i do sada, fokus je bio na novoj članici porodice, Megan Markl i svaki njen pokret pomno se pratio. Iako smo navikli na njenu omiljenu puder nijansu, nova vojvotkinja rešila je da malo tamnijim bojama začini svoj stil. Tako je ovog puta odabrala crnu haljinu s potpisom modne kuće Dior, a bež salonke su bile sjajan izbor. 

Nova vojvotkinja potpuno je bacila Kejt Midlton u drugi plan, iako su se obe potrudile da izgledaju kraljevski.

Međutim, lepa Megan kao da je odlučila da nas iz dana u dan oduševljava modnim izborima, pa su tako svi mediji pisali o njenoj prvoj poseti Irskoj i elegantnoj kombinaciji koju će dame širom sveta iskopirati. 

Bivša glumica je ipak rešila da ne zameni potpuno sekspeilnost elegancijom, pa je tamnozelena haljina s potpisom Živanši istakla sve njene najbolje atribute i naravno zadržala prefinjen izgled.

Celu kombinaciju začinila je braon torbom i nežnim mejkapom i pokazala nam je kako izgleda jedan savšrn poslovni stil. Bravo Megan!