Šoubiz vest koja je obežila početak ove nedelje definitivno je iznenadna veridba Džastina Bibera i Hejli Boldvin.

I dok je juče sve još bilo na glasinama, već danas su oboje potvrdili da su se zaista verili, svako na svoj način.

Mlada manekenka je to učinila prva, ali bez ijedne izgovorene ili napisane reči, već samo jednim lajkom na Instagram objavi časopisa Upscale Hype u kojoj su im čestitali na zarukama.

I dok je Hejli to odradila suptilno, Džastin je na svojom Instagramu napisao ljubavno pismo svojoj budućoj ženi i tako potvrdio glasine o veridbi.

"Hteo sam da sačekam neko vreme pre nego što bilo šta kažem, ali vesti putuju brzo. Reći ću ti najjednostavnije, Hajli ja sam jaaaako zaljubljen u sve što ima veze s tobom. Potpuno sam spreman da provedem ostatak života upoznavajući svaki delić tebe i voleću te strpljivo i nežno. Obećavam da ću čestito voditi našu porodicu i dopustiti Isusu da nas kroz Svetog Duha vodi kroz sve što radimo i kroz svaku odluku koju donosimo. Moje srce je POTPUNO tvoje i ti ćeš mi UVEK biti na prvom mestu! Ti si ljubav mog života Hajli Boldvin i ne bih ga želeo da ga provedem ni sa kim drugim. Ti me činiš boljom osobom i jedno drugo savršeno dopunjujemo! Jedva čekam da započnem najbolje razdoblje u svom životu. S tobom je sve dobilo smisla. Ono čemu se posebno radujem je to što ćemo mom mlađem bratu i sestri pokazati kako izgleda stabilan brak kako bi i sami mogli težiti istom! Bog je imao savršen tajming, verili smo se sedmog dana u sedmom mesecu, a broj sedam predstavlja duhovno savršenstvo i to je istina, guglajte to. Nije li to ludo? Usput, nisam to planirao, ali dobar je osećaj znati da je budućnost sigurna. Bićemo bolji sa 70, idemo dušo! 'Onaj koji nađe ženu, nađe dobru stvar i dobije dar od Gospodina.' Ovo je godina darova," napisao je Bieber ispod crno-bele fotke njih dvoje." 

Izvor: Index Rouge