Da Megan postaje miljenica britanske kraljice Elizabete II koja je poznata po strogoći možda svedoči upravo događaj koji se desio juče.

Naime, 36-godišnja Amerikanka i supruga kraljičinog unuka Harija samo nekoliko nedelja nakon venčanja pozvana je na malo žensko putovanje, na šta je Kejt Midlton morala da čeka skoro pa devet meseci!

A post shared by aufeminin (@aufeminin) on Jun 14, 2018 at 3:43am PDT

Megan je na stanicu Rankorn stigla sa kraljicom koja je bila odevena u kaput u zelenoj boji limete i cvetnu haljinu, dok se sama vojvotkinja opredelila za nude haljinu s potpisom Givenchya, kuće koja je bila i njen izbor za samo venčanje.

Povod za ovaj dolazak je bilo otvaranje mosta Mersey Geteway Bridge-a u Češteru.

Elegantan izbor lepe vojvotkinje ispratio je stil bivše glumice koja je do sada birala sifisticirane, moderne krojeve sa prefinjenim detaljem kao što je bio slučaj i ovaj put s obzirom da je haljinu krasio zatvoren, kraći bolero koji je prekrio vojvotkinjina ramena.

A post shared by Closer Weekly (@closerweekly) on Jun 14, 2018 at 5:45am PDT

Givenchy model zgodna crnka je osvežila crnim kaišem, salonkama i crnom torbom. Naravno, najvažniji aksesoar je bio vojvotkinjin osmeh koji nije silazio s njenog lica tokom celog događaja.

Veseli kraljevski duo još će se pojaviti na otvarenju pozorišta "Storyhouse Theater" u Češteru kao i da će ručati sa uglednicima u zgradi Čester, u kojoj se održavaju venčanja, konferencije i razna druga zbivanja.

Izvor: elle.rs