"Seks i grad" je kultna serija koja je od samog početka digla prašinu, a sada se pojavljuju nepoznati detalji sa snimanja serije, piše sajt espreso.rs

Jedan od njih tiče se scene koju je HBO izrezao iz serije jer je bila preodvratna.

Tvorac serije Daren Star u intervjuu za "Veniti fer" otkrio je da se radi o epizodi iz prve sezone serije, tačnije o sceni u kojoj Šarlot, koju glumi Kristin Dejvis, odbija oralno da zadovolji muškarca s kojim se viđa.

"On u epizodi stalno gura njenu glavu prema svojem polnom organu pokušavajući je da je nagovori na oralni seks. A ima i zlatnog retrivera koji je stalno u kadru", ispričao je Daren.

foto: YouTube / Printscreen

"Uvređena Šarlot ga zatim optužuje da je oralni seks jedino što hoće od nje i izjuri iz sobe. A kada se vrati, dočekuje je užasan prizor u kojem mu njegov zlatni retriver pruža oralno zadovoljstvo", otkrio je Star.

Zaista odvratno, zar ne? Sa sigurnošću možemo reći da je HBO doneo ispravnu odluku izbacivši tu scenu iz serije koja nikako nije bila primerena za prikazivanje na televiziji 1998., kada je epizoda emitovana, ali ni danas, 20 godina nakon.

"Užasno je što smo to uopšte snimili, i što smo snimali njega kako maže maslac od kikirikija na svoj peni", komentisala je scenaristkinja serije Ejmi Haris.

Da je ta scena emitovana, ko zna bi li serija ikada doživela ovoliki uspeh, a sumnjamo i da bi potrajala šest sezona te imala ovoliku veliku bazu obožavatelja širom sveta.